Comenzile primite între 30 aprilie - 6 mai vor fi expediate începând cu 7 mai

Categorie:
SKU: US02

Ulei din semințe de Dovleac presat la rece 250 ml

Producător:
44 lei

44 lei

44 lei

Ulei presat la rece din semințe de dovleac crude, achiziționate exclusiv de la fermieri locali din Transilvania. Este un produs 100% natural, de o culoare verde rubinie, obținut prin decantare naturală, fără filtrare, cu uz alimentar, terapeutic și cosmetic.

Este recunoscut pentru puterea de a distruge paraziții intestinali, acționează la nivelul terminațiilor nervoase, menține un tonus muscular sănătos, ajută în tratarea afecțiunilor de prostată, în afecțiuni ale ficatului și stimulează tractul intestinal.

Cantitate: 250 ml

Stoc epuizat

Informații adiționale

Descriere

Uleiul din semințe de dovleac conține: vitamine: A, D, E, F, K, complex de B-uri, zinc, calciu, fier, proteine, acizi grași polinesaturați, Omega 3, 6 și 9, bogat în caroten (de aici și culoarea uleiului).

Beneficii terapeutice:

  • Folosit în scop terapeutic este recunoscut pentru puterea sa de a distruge paraziții intestinali (efect antihelmintic) foarte repede, acționează la nivelul terminațiilor nervoase și menține un tonus muscular sănătos, ajută în tratarea afecțiunilor de prostată, afecțiuni ale ficatului, stimulează tractul intestinal și ameliorează constipația.
  • Are puterea de a se absorbi integral în organism într-un timp foarte scurt, cu efecte benefice în aproape toate afecțiunile gastrice.
  • Proprietățile sale antioxidante protejează celulele de radicalii libeli și contribuie la păstrarea sistemului imunitar cât mai sănătos.
  • De asemenea, are rol în a produce insulină și de a regla activitatea pancreasului, însă și de a-l proteja.
  • Este un bun distrugător al grăsimilor rele aflate pe artere și vene, dar are proprietăți și la nivelul funcțiilor endocrine.

Uleiul din semințe de dovleac nu are proprietăți doar interne asupra organismului, ci și externe.

Beneficii cosmetice:

  • Astfel că la nivel cosmetic, previne vergeturile, dă elasticitate pielii, hidratează în profunzime, lasă pielea catifelată.
  • Folosit ca mască de păr, la nivelul scalpului, ajută la reglarea seboreei, îndepărtarea mătreții și regenerarea părului.
  • Tratarea unghiilor cu ulei din semințe de dovleac le ajută să rămână tari, cu aspect frumos și să nu se exfolieze.

Uleiul din semințe de dovleac, dă savoare preparatelor culinare.

Utilizarea în preparate alimentare:

  • supe-cremă
  • paste de diverse tipuri ( quatro fromagi, bolognese, cu sosuri de ciuperci, cu spanac și legume etc)
  • bruschete cu legume și ierburi (busuioc, spanac crud, roșii, telemea, caș, mozzarella etc)
  • pilaf de orez, orez basmati, bulgur cu legume
  • salate și dressinguri

Condiții de păstrare: după deschidere se recomandă a se depozita în frigider și a se consuma în 60-90 zile.
Valabilitate: 12 luni
Cantitate: 250 ml
Recipient: sticlă

Producător: 

Produs în Maramureș

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei din semințe de Dovleac presat la rece 250 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Avantajele produsului

100% natural, presat la rece
Decantat natural, nefiltrat
Din semințe crude din Transilvania